U kunt de BBQ du Chef bestellen vanaf 10 personen. Bent u met minder personen verwijzen wij u naar het BBQ-afhaalmenu.
Wij bieden u een assortiment van 9 vlees- en vissoorten met een gemiddelde van 3 stuks vlees en 1 stuk vis per persoon. Kijk hier wat allemaal inbegrepen is.
Vlees- en vissoorten
- verse runderburger
- biefstuk met truffelmarinade
- gemarineerde kipfilet
- spies van varkenshaas met een marinade van tuinkruiden en look
- gemarineerde speklap
- ribeye black garlic
- gemarineerde zeebaarsfilet
- scampi spies met een knoflookmarinade
- gemarineerde zalmfilet
Garnituren
- barbecuesaus – knoflooksaus – cocktailsaus – satésaus
- Hollandse rundvleessalade met draadjesvlees, aardappel en groentegarnituur
- pastasalade pesto
- scharrelsalade; aardappelsalade met ei en bieslook
- 3 soorten vers gesneden rauwkostsalades
- diverse vers afgebakken broodsoorten
- kruidenboter